avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Muzica in spatiu comercial sub bloc!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Muzica in spatiu comercial sub bloc!

Buna ziua,
rog o lamurire in urmatorul caz!
Se deschide in spatiu comercial, situat sub bloc, o sala de aerobic, care nu are program in orele de liniste.Fiind spatiu comercial, nu are nevoie de semnatura locatarilor. Proprietarul spatiului, care a inchiriat la aceasta sala, a spus ca toti locatarii din bloc au semnat in contractul de vanzare cumparare ca nu "ataca" (nu stiu exact termenii din contract) ce se va face in spatii.
Acum sala are nenumarate sesizari la politie, cum ca deranjeaza cu muzica si cu bataile ghetelor din spatiu. Vecinii merg chiar peste ora sa faca circ, cand fetele sunt la miscare. Orarul salii este de la 18 la 21 desi are autorizatie de functionare de la 08:30 la 21:30!
Cu ce se poate apara sala? Poate fi amendata?
Dupa prima vizita a politiei la spatiu, chiriasul a pus mocheta pe jos ca sa nu se mai auda bataile ghetelor si a dat muzica cat sa se auda in sala bine.
Acest spatiu comercial risca sa trebuiasca sa plece de acolo?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 08:50, 25 Februarie 2016
Daca se confirma reclamatiile locatarilor referitor la producerea de zgomote,exista posibilitatea sa se ridice autorizatia de functionare
Nimanui nu i-ar placea sa aiba o sala de sport activa, cu muzica si sarituri, zgomote, bufnituri etc , atunci cand se intoarce dupa o zi de munca acasa.
Majoritatea oamenilor lucreaza pana pe la 18, probabil ca de aceea aveti si programul la sala de la ora de la care oamenii au timp sa vina, adica dupa program.
Probabil ca ar fi mai bine sa va gasiti un alt spatiu, unde nu veti fi deranjat de locatarii care, pe buna dreptate, sunt deranjati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sala de fitness la parterul blocului ne deranjeaza MariaSV MariaSV La parterul blocului in care locuiesc existau niste spatii comerciale care acum s-au transformat intr-o sala de fitness si dans sportiv. Activitatea se ... (vezi toată discuția)
Sala de jocuri marianbordea40@gmail.com marianbordea40@gmail.com La parterul blocului sa deschis o sala de jocuri cu program nonstop.eu locuiesc exact deasupra.e nevoie de acordul meu ca proprietar direct afectat.nu mă ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizare sala de fitness in justitie Ilinca1958 Ilinca1958 Locatarii unei scari de bloc au obtinut suspendarea activitatii unei sali de fitness care functiona la parterul blocului fara autorizatie. Locatarii direct ... (vezi toată discuția)