La parterul blocului sa deschis o sala de jocuri cu program nonstop.eu locuiesc exact deasupra.e nevoie de acordul meu ca proprietar direct afectat.nu mă deraiază faptul că sa deschis aceasta sala.doar cu programul de funcționare nu sunt de acord.dupa orele 23:00 tot ce se întâmplă în acea locație se aude la mine in casa.
Trebuie respectate prevederile din Legea nr. 61/ 1991 republicata, modificata si completata privind linistea si ordinea publica. Vedeti art.2 pct. 25-27.
Gasiti legea aici: [ link extern ]
Am sunat la politie de fiecare data.am făcut sesizare la primărie,poliția locală și nu sa rezolvat nimic.va întreb:la registrul Comerțului pentru a registra spațiul respectiv are nevoie de acordul meu că proprietar direct afectat?
Depinde de tipul de spatiu care era la parter, daca era deja spatiu cu destinatie comerciala, nu este nevoie de acord.
Totusi, chiar daca era spatiu cu destinatie comerciala de la constructia imobilului, unele activitati nu se pot derula in blocuri de locuinte fara acceptul locatarilor sau cu deranjarea vietii private a acestora.
Din pacate, curgerea timpului este in avantajul lor. daca actionati tarziu este mai dificil.
Sunt pasi de facut catre societatea in cauza, asociatie, primaria locala, instanta de judecata. Notificari, negocieri...
Vorbiti cu un avocat in acest sens, probabil deja exista autorizatie de functionare...