avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Activitate adrian-si-monica

Activitate adrian-si-monica

Am citit ca anul trecut s-au luat masuri pentru anularea obligativitati platii de catre firme a taxei rodio-tv.Eu am primit anul acesta de la radiodifuziune o factura proforma pe ultimi trei ani in valoare de 360lei.Ce stiti despre aceste facturi?Ce ma sfatuiti sa fac, sa o platesc?MULTUMESC!
Răspuns la discuția Amenda Slovacia - neplata
Am fost si eu in Slovacia cu microbuzul scolii la care sunt sofer pentru a duce niste elevi la un proect comenius.La intrarea in Slovacia am cerut sa platesc taxa de drum.Functionara de la ghiseu mi-a luat 3,8euro fara sa-mi spuna ca masinile peste 3,5t au nevoie de GO-BOX.Peste 20km am fost oprit de politie si am fost amendati cu 700euro.Degeaba am incercat sa-i explicam ca nu a fost intentionat si platim atunci nu am avut cu cine.Mi-a retinut permisul, am platit 30euro supra taxa de drum,am umblat 30km sa cautam GO-BOX pentru ca nu toate statile peco au.Am platit amenda dupa 4zile, am primit permisul inapoi,si la intoarcere am observat in statia unde am predat GO-BOX ul ca aveau pliante cu acestea dar nu erau puse la vedere,pe drum nu sunt indicatoare cum sunt in Austria sa te atentioneze asupra taxei de,de acea am dedus ca este o politica de NEINFORMARE pentru a face bani la buget. IN CONCLUZIE CUMPARATI GO-BOX PENTRU MASINILE PESTE 3,5TONE CA AIA NU STIU MULTA CARTE.