avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa radio-tv pentru firme
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa radio-tv pentru firme

Am citit ca anul trecut s-au luat masuri pentru anularea obligativitati platii de catre firme a taxei rodio-tv.Eu am primit anul acesta de la radiodifuziune o factura proforma pe ultimi trei ani in valoare de 360lei.Ce stiti despre aceste facturi?Ce ma sfatuiti sa fac, sa o platesc?MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Taxa radio si tv fcamy fcamy Buna ziua. Am o mare nelamurire si daca ma puteti ajuta, va multumesc din suflet. Firma sotului meu are sediul social intr-un apartament, in baza unui ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv westkontakt westkontakt buna ziua, societatea mea functioneaza cu sediul social intr-un apartament privat printr-un contract de comodat. ma intereseaza daca sunt obligat sa platesc ... (vezi toată discuția)
Instiintare plata taxa radio persoane juridice valentinachitu valentinachitu Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat referitor la plata taxei radio. Am o firma care are sediul social la domiciliu, unde mai platesc aceasta taxa pe factura ... (vezi toată discuția)