avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa radio-tv
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa radio-tv

buna ziua,

societatea mea functioneaza cu sediul social intr-un apartament privat printr-un contract de comodat. ma intereseaza daca sunt obligat sa platesc acea taxa radio-tv, atata timp cat este inclusa in factura Enel pe numele celor ce detin apartamentul.

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: westkontakt , utilizator 09:28, 18 Martie 2010
Conform dispozitii in vigoare .dupa revenirile fata de hotararea ICCJ,totusi firmele active sunt obligate sa achite respectiva taxa
In situatia dvs ,puteti solutiona direct cu Enel
multumesc de raspuns, dar nu stiu cum as putea sa rezolv direct cu Enel. sa merg la ei si sa le explic situatia? atunci ar trebui anuntata si Soc. de radiodifuziune, ptr ca si ei sunt implicati. sau care ar fi mersul? De la Soc. Radio-tv nu am primit decat proforme, pe care contabila mi-a spus ca nu sunt obligat sa le platesc. in plus si taxe astronomice (m-au incadrat la firme cu peste 100 angajati, cel mai mare tarif, ca cica ei nu au date despre firma mea decat de la Reg. Com. , dar acolo sunt toate datele). Eu cred ca merg si la intimidare. Am vorbit si face-to-face cu o directoare de acolo. Daca platesc si eu, ar insemna sa platesc de doua ori aceeasi taxa, si prin factura de curent (pers. fizica) si direct lor (ca pers. juridica). cum ma sfatuiti sa fac? mai sunt precedente de acest gen si cum s-au rezolvat?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament radio tv - persoana juridica emmiv2008 emmiv2008 tocmai ce am primit o instiintare din partea soc romane de radiofuziune ca ma actioneaza in instanta pentru ca am restante la plata abonamentului radio tv. ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv pe factura de electricitate instiintare finala!!! duminica_ionutz duminica_ionutz Buna seara, doar ce am primit o notificare din partea companiei de energie electrica prin care ma instiinteaza ca imi vor intrerupe furnizarea de energie ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)