Multumesc de răspunsuri!
Tocmai ce am vorbit cu un jurist de la asigurare si mi-a spus ca se poate ca si ei sa plătească ceva bani pentru o înțelegere amiabila, pentru ca nici ei nu vor sa se ajungă la un proces!
El a avut are 2 zile de spitalizare, din ce știu primele 3 zile sunt gratuite la spital, am dreptate?
Acum urmează sa merga la medicina legală, si tinand cont ca are o mana in ghips cred ca va avea undeva la 21 de zile de îngrijire medicală!
Pana la ce suma mă sfatuiti sa urc in discuțiile cu el?
Multumesc!
Buna ziua,
Nu am acordat prioritate si am accidentat pe cineva care circula regulamentar, acesta a are o fractura la un deget si o plaga deschisa pe fata si cateva cioburi in ureche. Pana acum are 2 zile de spitalizare si este inca internat.
Eu vreau sa ajung la o intelegere cu el, dar momentan spune ca sa-l mai las 2 zile sa se gandesca, cred ca vrea sa ceara cam multi bani!!
Intrebarea mea este legata de un eventual proces : risc sa pierd permisul pe o perioada mai lunga de 3 luni de zile?
O alta intrebare este legata de mana care este imobilizata in ghips, perioada in care este imobilizata este considerata ca find de ingrijire medicala?
Multumesc!
Multumesc pt răspunsuri!!!
In momentul in care am adresat întrebarea nu ajunsesem încă la sediu poliției!!
Am dat declarația si am recunoscut!!
Mi s-a spus ca am mari șanse sa scap cu o amenda administrativă!
Salut, nu știu dacă acest forum este doar pt avocati, sau poate oricine sa pună întrebări, sper sa nu deranjez.
La un control rutier a
Declarat o identitate falsa, după ce polițiștii au observat diferența, am recunoscut, acum trebuie sa dau o declarație, puteți sa mă ajutati cu un sfat!????
Nu știu dacă in declarație sa spun ca am declarat o identitate falsa si motivul!!!