Salut, nu știu dacă acest forum este doar pt avocati, sau poate oricine sa pună întrebări, sper sa nu deranjez.
La un control rutier a
Declarat o identitate falsa, după ce polițiștii au observat diferența, am recunoscut, acum trebuie sa dau o declarație, puteți sa mă ajutati cu un sfat!????
Nu știu dacă in declarație sa spun ca am declarat o identitate falsa si motivul!!!
Nu numai sa recunoasteti fapta dar sa aratati si ca o regretati si poate vi se va reduce pedeapsa cu 1/3. V-ati blagoslovit cu un dosar penal. Va recomand sa va angajati un avocat care sa va reprezinte interesele si sa va apere in instanta impotriva oricaror chichite avocatesti.
Atata timp cat la controlul respectiv dvs.nu ati avut nicio abatere si doar verbal ati spus ca va numiti x nu v-a facut nici un dosar penal.Daca ati scris ca va cheama altfel atunci da,sunt probe pentru fals privind identitarea.Vorba zboara.De ce intrebati ce sa declarati???Nu ati declarat inca???
Sustin cele spuse de domnul Tudor. REGRETATI fapta.
Daca marsati pe faptul ca vorba nu se pune o sa vedeti ca va inselati.
Va complicati inutil situatia.
Minciuna are picioare scurte.
Multumesc pt răspunsuri!!!
In momentul in care am adresat întrebarea nu ajunsesem încă la sediu poliției!!
Am dat declarația si am recunoscut!!
Mi s-a spus ca am mari șanse sa scap cu o amenda administrativă!
Foarte bine faceti. Mergeti pe acesta premisa si o sa iesiti foarte ieftin.
Spuneti ca v-ati panicat si ati fost intr-o stare de emotie maxima. Regretati, regretati, regretati.
Caz penal?
redbyrd
Buna ziua!
As vrea sa aflu mai multe detalii despre codul de procedura penala in cazul unei infractiuni de fals si uz de fals
Am calatorit cu trenul ... (vezi toată discuția)