avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Activitate crs44den

Activitate crs44den

Răspuns la discuția admitere inm
multumesc pt raspuns. imi poti spune dupa ce manuale ai studiat? multumesc!
Răspuns la discuția luare in spatiu pt buletin
daca in cazul in care as primi astfel de amenzi ,(care sa zicem ca nu si le-a achitat), cum as putea sa anulez acel acord de luare in spatiu? sau daca eu nu mai doresc ca ea sa aiba domiciliul acolo? va multumesc pt raspunsuri
Răspuns la discuția luare in spatiu pt buletin
multumesc pt raspuns!
Discuție ADMITERE BAROU

buna ziua . am si eu o intrebare in legatura cu admiterea la INM sau BAROU. am terminat anul acesta (2011) la universitatea spiru haret , facultatea de drept, FR, 4 ani, si as dori sa stiu daca pot candida la concursul de admitere la INM sau BAROU, avand terminata aceasta facultate, stiind ca aceasta universitate nu are o reputatie buna. multumesc anticipat.

Discuție admitere inm
buna ziua . am si eu o intrebare in legatura cu admiterea la INM sau BAROU. am terminat anul acesta (2011) la universitatea spiru haret , facultatea de drept, FR, 4 ani, si as dori sa stiu daca pot candida la concursul de admitere la INM sau BAROU, avand terminata aceasta facultate, stiind ca aceasta universitate nu are o reputatie buna. multumesc anticipat!
buna ziua. vreau sa intreb si eu ceva in legatura cu luarea in spatiu a unei persoane pt obtinerea unui buletin. sunt proprietarul unui apartament , si tocmai mi-am dat acordul (la politie) de luare in spatiu a unei rude (verisoara) pt asi face buletinul la adresa acelui apartament, fara ca ea sa locuiasca la aceea adresa.mentionez ca nici eu nu locuiesc la aceea adresa , avand alt domiciliu(cel din buletin).ce m-ar interesa: ma poate afecta cu ceva, in sensul ca ,daca primeste vre-o amenda si nu o plateste va fi trimisa primariei si ma va afecta la plata impozitului? sau daca face vre-un credit bancar, se poate folosii de aceea locuinta , nu stiu gen girare, ipotecare, sau orice alt ceva?multumesc!