daca in cazul in care as primi astfel de amenzi ,(care sa zicem ca nu si le-a achitat), cum as putea sa anulez acel acord de luare in spatiu? sau daca eu nu mai doresc ca ea sa aiba domiciliul acolo? va multumesc pt raspunsuri
buna ziua . am si eu o intrebare in legatura cu admiterea la INM sau BAROU. am terminat anul acesta (2011) la universitatea spiru haret , facultatea de drept, FR, 4 ani, si as dori sa stiu daca pot candida la concursul de admitere la INM sau BAROU, avand terminata aceasta facultate, stiind ca aceasta universitate nu are o reputatie buna. multumesc anticipat.
buna ziua . am si eu o intrebare in legatura cu admiterea la INM sau BAROU. am terminat anul acesta (2011) la universitatea spiru haret , facultatea de drept, FR, 4 ani, si as dori sa stiu daca pot candida la concursul de admitere la INM sau BAROU, avand terminata aceasta facultate, stiind ca aceasta universitate nu are o reputatie buna. multumesc anticipat!
buna ziua. vreau sa intreb si eu ceva in legatura cu luarea in spatiu a unei persoane pt obtinerea unui buletin. sunt proprietarul unui apartament , si tocmai mi-am dat acordul (la politie) de luare in spatiu a unei rude (verisoara) pt asi face buletinul la adresa acelui apartament, fara ca ea sa locuiasca la aceea adresa.mentionez ca nici eu nu locuiesc la aceea adresa , avand alt domiciliu(cel din buletin).ce m-ar interesa: ma poate afecta cu ceva, in sensul ca ,daca primeste vre-o amenda si nu o plateste va fi trimisa primariei si ma va afecta la plata impozitului? sau daca face vre-un credit bancar, se poate folosii de aceea locuinta , nu stiu gen girare, ipotecare, sau orice alt ceva?multumesc!