avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... luare in spatiu pt buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

luare in spatiu pt buletin

buna ziua. vreau sa intreb si eu ceva in legatura cu luarea in spatiu a unei persoane pt obtinerea unui buletin. sunt proprietarul unui apartament , si tocmai mi-am dat acordul (la politie) de luare in spatiu a unei rude (verisoara) pt asi face buletinul la adresa acelui apartament, fara ca ea sa locuiasca la aceea adresa.mentionez ca nici eu nu locuiesc la aceea adresa , avand alt domiciliu(cel din buletin).ce m-ar interesa: ma poate afecta cu ceva, in sensul ca ,daca primeste vre-o amenda si nu o plateste va fi trimisa primariei si ma va afecta la plata impozitului? sau daca face vre-un credit bancar, se poate folosii de aceea locuinta , nu stiu gen girare, ipotecare, sau orice alt ceva?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Moon-Tea , utilizator 10:09, 23 Noiembrie 2011
Luarea in spatiu a verisoarei nu va afecteaza dreptul de proprietate.
multumesc pt raspuns!
Daca ia vreo amenda ia ganditi-va, pe ce adresa va fi trimisa instiintarea? Pe adresa dvs. Pe numele verisoarei dar pe adresa dvs. Daca se gandeste sa-si ia si o masina? Pe ce adresa o inmatriculeaza? Pe cea din cartea de identitate. Daca are ceva datorii la Finante? Ati ghicit toate minunile vin pe adresa dumneavoastra. S-ar putea la un moment dat sa nu mai suportati sa primiti tot felul de hartii pentru respectiva persoana... Daca ia credit bancar adresa la care vin toate facturile poate fi tot adresa ei din cartea de identitate.
Ce-i drept nu va afecteaza dreptul de proprietate asupra imobilului dar s-ar putea, la un moment dat, sa platiti ceea ce nu va apartine. Daca doriti sa vindeti imobilul va trebui sa platiti si datoriile ei ca sa puteti perfecta actele.
@bep
Nu induceti in eroare, va rog! Daca userul doreste sa vanda imobilul, nu-l vor impiedica datoriile verisoarei care are domiciliul acolo.
Nu-l vor impiedica daca le plateste dumnealui - niciun imobil nu se poate vinde fara certificat fiscal.


Certficatul fiscal atesta faptul ca proprietarul figureaza pe rolul administratiei financiare cu imobilul respectiv si ca impozitele sunt achitate la zi.


Adica exact ce a spus @bep.

Alte discuții în legătură

Buletin facut la adresa mea fara consimtamantul meu daniela lavinia daniela lavinia Buna ziua, as dori sa stiou unde se pot face reclamatii impotriva celor care isi scot buletine pe o adresa fara a fii luati in spatiu de catre propietarul ... (vezi toată discuția)
Chirias si proprietar - acord luare in spatiu Orieta Orieta Care este riscul la care este supus proprieterul unui imobil care ia in spatiu pe cineva cu forme legale si e de acord sa fie trecuta adresa de domiciliu in ... (vezi toată discuția)
Primirea in spatiu claudia18 claudia18 Prietenului meu i-a expirat buletinul si vreau sa il iau in spatiu pentru asi putea face actul de identitate, dar totodata vreau sa vand apartamentul. Ne va ... (vezi toată discuția)