avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buletin facut la adresa mea fara consimtamantul meu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buletin facut la adresa mea fara consimtamantul meu

Buna ziua,
as dori sa stiou unde se pot face reclamatii impotriva celor care isi scot buletine pe o adresa fara a fii luati in spatiu de catre propietarul locuintei?
Buna ziua, la politie, la sectia de politie in a carei raza isi are domiciliul persoana in cauza. Bafta.
in aceste cazuri raspunderea o poarta serviciul de evidenta a persoanelor...ei nu ar trebui sa emita CI-uri fara dovada de luare in spatiu.
~ Conținut șters la cerere ~
Detaliati putin, ceea ce se intelege din ce ati scris este imposibil. Cartile de identitate nu se elibereaza fara unul din documentele enumerate de BODEALEX sau fara consimtamantul proprietarului.

Va referiti la persoane care nu locuiesc efectiv acolo unde au domiciliul pe cartea de identitate?
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2012
Ares-3, moderator
:) ma faceti sa rad
suntem in romania
si se poate
este vb de tatal meu care nu mai locuieste in aceeasi casa cu mine si anul trecut i-a expirat buletinul.am intrebat la primarie nu au vrut sa-mi spuna nici macar daca si-a facut buletin la aceeasi adresa.In schimb am intrebat postasul si mi-a spus ca are buletinul la aceeasi adresa(adica la adresa unde locuiesc eu) iar cu ocazia votarilor am vazut pe listele respective ca figureaza cu adevarat la aceasta adresa.
problema este ca eu nu am fost chemata sa iau in spatiu pe nimeni X-(

Alte discuții în legătură

Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pierdut si buletin expirat ce se poate face daianara1988 daianara1988 Buna dimineata prietenul meu si-a pierdut certificatul de nastere si in mai anul 2011 i-a expirat buletinul ; ei bine in luna august am fost la starea civila ... (vezi toată discuția)
Expirare buletin. proprietarul imobilului (tata) este plecat din tara. koss_x_treeme koss_x_treeme DOCUMENTE NECESARE: Conform directiei de evidenta a persoanelor din localitate imi trebuiesc urmatoarele: - cererea (anexa 11) pentru eliberarea cărţii de ... (vezi toată discuția)