avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU

buna ziua . am si eu o intrebare in legatura cu admiterea la INM sau BAROU. am terminat anul acesta (2011) la universitatea spiru haret , facultatea de drept, FR, 4 ani, si as dori sa stiu daca pot candida la concursul de admitere la INM sau BAROU, avand terminata aceasta facultate, stiind ca aceasta universitate nu are o reputatie buna. multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Vasile Butucaru Vasile , Mediator 16:47, 21 Noiembrie 2011
Cu siguranta da.

Sunt convins ca aceasta universitate nu poate elibera diplomele de licenta fara a avea o acreditare expresa, astfel era deja mult inchisa, la ce concurenta si rautate exista in tarisoara noastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm crs44den crs44den buna ziua . am si eu o intrebare in legatura cu admiterea la INM sau BAROU. am terminat anul acesta (2011) la universitatea spiru haret , facultatea de drept, ... (vezi toată discuția)
Admitere barou cristitotora cristitotora Absolventii Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Spiru Haret pot sustine axamen de admitere in barou? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura iulia bumbu iulia bumbu Sunt anul 4 la Spiru Haret fr si vreau sa stiu daca imi poate spune cineva daca pot sa dau admiterea la INM cu licenta data la Spiru (vezi toată discuția)