avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaCata

Activitate AndreeaCata

Discuție intrebare
am castigat evacuarea definitiva a fostului sot din imobil, lasat mostenire de parintii mei. el a deschis partaj...e posibil sa i se de a dreptul de a locui intr o anexa construita impreuna????
Discuție executor
am obtinut evacuare prin ordonanta presedintiala a fostului sot.el nu vrea sa paraseasca imobilul.zilele trecuta am primit si comunicarea pt evacuarea definitiva si irevocabila.mi s-a spus ca trebuie sa apelez la un executor....am inteles k proceduta dureaza in jur de 2-3 sapt. si tre sa platesc o suma destul de mare...intrebarea e daca eu nu am banii necesari pt executor...m-am chinuit degeaba pana acum cu toate procesele???nu ma ajuta la nimic hotararile de evacuare???
Răspuns la discuția Evacuare
vreau si eu sa stiu ce inseamna:"Admite acţiunea.Trimite cererea reconvenţională la registratura instanţei în vederea repartizării aleatorii"
Discuție Evacuare
Am primit o sentinta favorabila in urma evacuarii fostului sot prin ordonanta presedintiala.Astazi s a dat sentinta evacuarii definitive si irevocabile care e de asemeni in favoarea mea...dar mi s a spus ca dureaza 30 de zile motivarea sentintei...ce inseamna asta???exista posibilitatea sa se schimbe sentinta in aceste 30 de zile??