avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executor

am obtinut evacuare prin ordonanta presedintiala a fostului sot.el nu vrea sa paraseasca imobilul.zilele trecuta am primit si comunicarea pt evacuarea definitiva si irevocabila.mi s-a spus ca trebuie sa apelez la un executor....am inteles k proceduta dureaza in jur de 2-3 sapt. si tre sa platesc o suma destul de mare...intrebarea e daca eu nu am banii necesari pt executor...m-am chinuit degeaba pana acum cu toate procesele???nu ma ajuta la nimic hotararile de evacuare???
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:32, 10 Decembrie 2011
Procedura legala necesara materializarii hotararii instantei de judecata si de altfel si a interesului dvs,se poate realiza numai prin executor judecatoresc care dupa investirea cu formula executorie a hotararii irevocabile ,solicita instantei de judecata incuviintarea executarii silite
Executarea hotararii dispuse de instanta de judecata ,daca nu se solutioneaza amiabil de catre parti,se poate realiza numai prin executor judecatoresc
Plata obligatiilor aferente executarii ,se pot negocia cu executorul judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar evacuare, atributiile executorului? steaua581 steaua581 Buna Ziua, Din momentul in care ai adjudecat un imobil la licitatie executorul Jud. ce optiuni are de a evacua persoanele din imobil. spre exemplu executorul ... (vezi toată discuția)
Pot evacua un imobil adjudecat la licitatie si cu politia? flash2000srl flash2000srl Am adjudecat un imobil prin licitatie publica de la un executor.Acesta a incheiat deja procesul de executare ,inainte de face evacuarea.Spune acum ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Mai pot cere o noua evacuare ? just1 just1 acum trei ani am cumparat un imobil la o licitatie publica, anul trecut am obtinut o sentinta civila de evacuare impotriva fostilor locatari, m-am adresat ... (vezi toată discuția)