godot a scris:
mirificul si atotputernicul executor judecatoresc a gresit. Din moment ce esti proprietar cerea din prima evacuarea.
Autorizarea patrunderii in incaperi are alt scop. Cand imobilul este alt altcuiva si vrei sa sechestrezi bunuri sa zicem, din interiorul acestuia, sau vrei sa intocmesti procesul verbal de situatie imobiliare, in ambele cazuri fiindu-ti necesar acordul instantei sa intri.
Din moment ce tu esti proprietar, se face evacuarea direct...
Saluta-l pe executorul ala judecatoresc si zi-i ca degeaba face pare din casta cea mai tare din Romania ( unde nimeni nu intra...) ca e praf...
Ai dreptate faza e ca executorul asta a facut 4 cereri de "autorizare patrundere incaperi" toate respinse pe motivul ca face incidenta cu art 587 . Nu necesita aut. patrundere.
acum am deschis personal dosar evacuare pe ordonanta presedintiala asa mi-a sugerat avocatul....sper ca sa fie ok.
Acum eu am pierdut o groaza de timp, platesc taxe pe imobil deja de aproape doi ani...debitorul locuieste in imobil bine merci...si mi-a facut consum la intretinere 3100 Ron. deocamdata stau si ma uit la titlul de adjudecare...sa nu mai spun ca pe executor l-am platit deja pentru evacuare si acuma da din umeri...spune ca nu e vina lui..