avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare

Am primit o sentinta favorabila in urma evacuarii fostului sot prin ordonanta presedintiala.Astazi s a dat sentinta evacuarii definitive si irevocabile care e de asemeni in favoarea mea...dar mi s a spus ca dureaza 30 de zile motivarea sentintei...ce inseamna asta???exista posibilitatea sa se schimbe sentinta in aceste 30 de zile??
Nu, sentinta nu se schimba!

Se motiveaza, adica: judecatorul justifica cu argumentele necesare ce la facut pe el sa ajunga la concluzia admiterii actiunii .
Trebuie sa asteptati sa o comunice! Nu se intampla nimic in 30 zile.
vreau si eu sa stiu ce inseamna:"Admite acţiunea.Trimite cererea reconvenţională la registratura instanţei în vederea repartizării aleatorii"
Una dintre partile din proces a formulat cerere reconventionala.

deoarece a formulat cererea prea tarziu, fata de cererea principala, probabil celalata parte a aratat acest lucru instantei printr-o cerere ce a fost admisa de instanta si a dispus disjungerea fata de cererea principala si a trimis cererea reconventionala la registratura in vederea formarii unui nou dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar... iulik800 iulik800 Buna seara,am avut un divort cu minor (2 ani) care in ianuarie sa terminat,in care mi sa admis cererea (incredintare minor catre mama,nume anterior) dar de la ... (vezi toată discuția)
Explicare soluție dosar FloareaStancilor FloareaStancilor Buna ziua, îmi poate explica cineva ce înseamna? Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: In temeiul art. 591 C.p.p. sesizează instanţa cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor de specialitate. urgent! ClaudiaN ClaudiaN Buna ziua! Sunt in urmatoarea situatie: am chemat in judecata firma la care lucram pentru acordarea unor drepturi banesti pe care nu le-am primit. Ca sa ma ... (vezi toată discuția)