avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dosar...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dosar...

Buna seara,am avut un divort cu minor (2 ani) care in ianuarie sa terminat,in care mi sa admis cererea (incredintare minor catre mama,nume anterior) dar de la arhiva mi sa spus ca dosarul e la morivat la judecator,ce inseamna aceasta? se poate sa nu fie de acord cu d-na presedinta in care mia admis cererea? ma puteti lamuri? si in cat timp primesc hoatarerea acasa? va multumesc...
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 11:53, 19 Februarie 2011
Dupa ce dosarul ramane in pronuntare si la registratura apare dispozitivul, judecatorul motiveaza sentinta. Adica se analizeaza si se justifica hotararea instantei. Poate sa dureze 30 de zile sau mai mult.
Va multumesc pentru raspuns dar as vrea sa stiu daca judecatorul se poate sa nu fie de acord cu presedinta care mia admis cererea? :hm:
Dosarele de divort se judeca de un singur judecator, deci nu exista un altul care sa se pronunte asupra hotararii, decat cel care a si judecat dosarul.
Hotararea dvs. este deja pronuntata in sensul admiterii actiunii, doar ca nu este motivata hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarere iulik800 iulik800 Buna ziua tuturor,am o nelamurire care ma streseaza,in ianurie pe 11 am terminat divortul (cu minor 2ani)pe 27sa afisat pe noulportal ca instanta mia admis ... (vezi toată discuția)
Motivare sentinta tiberiucezar tiberiucezar Bun aziua Sentinta de divort s-a dat pe data de 05 oct 2011 dar nu s-a motivat pana acuma. Ce se poate face in aceasta situatie? (vezi toată discuția)
Evacuare AndreeaCata AndreeaCata Am primit o sentinta favorabila in urma evacuarii fostului sot prin ordonanta presedintiala.Astazi s a dat sentinta evacuarii definitive si irevocabile care e ... (vezi toată discuția)