avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotarere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotarere

Buna ziua tuturor,am o nelamurire care ma streseaza,in ianurie pe 11 am terminat divortul (cu minor 2ani)pe 27sa afisat pe noulportal ca instanta mia admis cererea,dar inelamurirea mea este ca pe calculatorul tribunaluilui sa afisat hotarerea cu nr.X tot ce a fost la dosar si ca admite cererea,eu as vrea sa stiu cum aflu ce contine hotarerea cum nr.X unde pot intra sa vad? cu stima....:sorry:
:sorry:
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 16:27, 28 Februarie 2011
Mergeti la arhiva civila a judecatoriei care a pronuntat hotararea,cereti dosarul cauzei,si vedeti despre ce este vorba.
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
andymaurul, utilizator
Problema e ca mai e pana ajunge dosarul la arhiva,(asa mi sa spus) acum 10 zile dosarul era la motivat la judecator,pe noulportal se afiseaza hotarerea detaliata?
Nu,pe portal nu se afiseaza hoatararea in detaliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar... iulik800 iulik800 Buna seara,am avut un divort cu minor (2 ani) care in ianuarie sa terminat,in care mi sa admis cererea (incredintare minor catre mama,nume anterior) dar de la ... (vezi toată discuția)
Unde pot consulta hot judec ramasa in pronuntare? boldea_d boldea_d va rog daca imi puteti spune unde as putea sa consult decizia judecatorului ramas in pronuntare? judecatorul a spus ca ramane in pronuntare (judecatorie) si ma ... (vezi toată discuția)
Instiintare de plata alexciuta alexciuta Buna seara, In data de 11.11.2014, am achitat catre Top Factoring un debit de 2300 lei din cauza unor facturi restante la vodafone.La momentul efectuarii ... (vezi toată discuția)