avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... explicare soluție dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

explicare soluție dosar

Buna ziua, îmi poate explica cineva ce înseamna?

Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: In temeiul art. 591 C.p.p. sesizează instanţa cu soluţionarea cererii de întrerupere a executării pedepsei formulată de petentul – condamnat @@@. Înaintează dosarul la Compartimentul Registratură al Judecătoriei @@@ în vederea repartizării aleatorii a cauzei. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi,..
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 15:51, 30 Mai 2023
Se trimite instantei competente sa solutioneze cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua imi puteti explica ce inseamna ramona_myley ramona_myley Solutia pe scurt: În temeiul art. 50 C.proc.pen. rap. la art. 593 C.proc.pen., admite excepţia necompetenţei materiale invocată de instanţă din oficiu. ... (vezi toată discuția)
Lntrebare citare martori Agripina1 Agripina1 daca am facut plangere in instanta impotriva ordonantei procurorului /plangere de neurmarire /netrimitere in judecata art.340 ncpp vor fi citate si partile sau ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare UNGUREZECHIL UNGUREZECHIL In urma exercitarii dreptului de a depune plangere potrivit art.340 C.p.p, , in calitate de petent ,Curtea de apel ca instanta de fond , nu numai ca a respins ... (vezi toată discuția)