avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... buna ziua imi puteti explica ce inseamna
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

buna ziua imi puteti explica ce inseamna

Solutia pe scurt: În temeiul art. 50 C.proc.pen. rap. la art. 593 C.proc.pen., admite excepţia necompetenţei materiale invocată de instanţă din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a cauzei, având ca obiect cererea de întrerupere a executării pedepsei formulată de petentul STAN CLAUDIU REMBO în favoarea Tribunalului Bucureşti. In baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 13.04.2016.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 13.04.2016
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:49, 20 Aprilie 2016
Instanta de judecata care a primit cererea,a declinat responsabilitatea solutionarii acesteia in favoarea Tribunalului Bucuresti
A fost admisa cererea de declinarea competentei si a declinat competenta de solutionare a cererii de intrerupere a executarii pedepsei in favoarea Trib.Buc.adica,cererea de intrerupere a executarii pedepsei se va judeca de catre Trib.Buc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declinare solutionare cauza allelena allelena Intr-un dosar, Tribunalul Bucuresti, sectia contencios administrativ si fiscal, in calitate de reclamant, am urmatoarea solutie: \"Tip solutie: Declină ... (vezi toată discuția)
Exceptia necompetentei materiale ContSters42601 ContSters42601 Am avut o plingere in contencios adsministrativ depusa la Tribunalul bucuresti .La primul termen instanta a dat urmatoarea solutie:,,Admite excepţia ... (vezi toată discuția)
declină soluţionarea cauzei poparelu poparelu Buna ziua va rog sa ma ajutati sa inteleg termeni judecatoresti. Am avut un card bancar care am crezut ca am terminat dar nu sa inchis. Am fost trimis in ... (vezi toată discuția)