multumesc mult ........valoarea fiind sa inteleg cea care sa stabilit de expert??????////cladirile sint in stare destul de buna si evaluate la un pret ...de rissss...multumesc
buna ziua ....suntem intro situatie grea am inceput dezbaterea unei succesiuni prin judecatorie caci unul dintre cei 4 frati nu e deacord...am ajunj la faza cu expertii ......expertul de la terenuri a fost corect ...dar cel de la cladiri nea dezamagit pe noi ceilanti 3 frati ........de ce?cladirilew ramase de la defuncti fiind casa 2 camere ,grajdi si o bucatarie de vara in aceeasi curtr are casa si fratele nostru mai mis care e a lui nu avem treaba cu ea ...in timp ce suuccesiunea era pe rol el a vindut casa lui si 1000 mp fiului sau ....1000 m fiind in tirtlul de proprietwete a defunctiilor avea voie sa o vinda?si asta pri judecatorie a facuto.....acu problema e alta constructiile defunctilor se afla pe 1000 m al cumparatorului si noi nu mai avem acces la ele ....expertul a decis ca neavind intrare de la sine va reveni cumparatorului si cladirile defunctilor ..este posibil asa ceva noi ceilanti 3 frati nu avem nici mun drepr asupra bunurilor ramase de la parinti?.....multumesc anticipat.....
Dupa moartea parintilor noi 4 frati am inceput dezbaterea succesiunii ,cel mic locuieste in curtea parintilor si zice ca e unicul mostenitor nu vrea sa imparta nimic cu ceilanti 3...mai nou cund a aflat ca am depus la jusecatorie succesiunea a facut un act prin primarie apoi a mers la judecatorie si a vindut fiului sau casa care este al lui sii apartine dar a vindut si 1000 mp teren ce este in titlul parintilor ......avea voie sa vinda in timpul dez.succesiunii terenul parintilor fiului sau?noi ceilanti 3 frati nu avem drepturi egale cu el?