avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... deces parte adversa - lipsa mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

deces parte adversa - lipsa mostenitor

Am formulat recurs impotriva unei sentinte, iar dupa 2 zile am aflat ca parata decedase inainte ca eu sa depun recursul. Din cate stiu aceasta nu are mostenitori. Ce se intampla in continuare?
Cel mai recent răspuns: rodica62 , utilizator 06:42, 23 Noiembrie 2011
trebuie sa-i cautati dvs. mostenitorii...e o maaaare tevatura...dar dvs. aveti sarcina probei.altfel riscati sa vi se suspende procesul pana ii gasiti sau reusti sa covingeti statul sa accepte succesiunea vacanta.
din experienta va spun, ca de dorit este sa gasiti mostenitorii#-o

asta daca vreti sa sustineti recursul...
Ultima modificare: Marți, 22 Noiembrie 2011
Antoanela Geaman, Avocat

Dupa moartea parintilor noi 4 frati am inceput dezbaterea succesiunii ,cel mic locuieste in curtea parintilor si zice ca e unicul mostenitor nu vrea sa imparta nimic cu ceilanti 3...mai nou cund a aflat ca am depus la jusecatorie succesiunea a facut un act prin primarie apoi a mers la judecatorie si a vindut fiului sau casa care este al lui sii apartine dar a vindut si 1000 mp teren ce este in titlul parintilor ......avea voie sa vinda in timpul dez.succesiunii terenul parintilor fiului sau?noi ceilanti 3 frati nu avem drepturi egale cu el?

rodica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune rodica62 rodica62 buna ziua ....suntem intro situatie grea am inceput dezbaterea unei succesiuni prin judecatorie caci unul dintre cei 4 frati nu e deacord...am ajunj la faza cu ... (vezi toată discuția)
Succesiune stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,am o nelamurire ,,cum cineva poate vinde o parte din mostenire ,,un teren exta-v,daca in partea de mostenire sunt implicati 5 frati ..cum il poate ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate in baza certificatului de mostenire ContSters341336 ContSters341336 Situatia mea este una foarte dificila. Mama mea a mostenit de la parinti ei un teren de 180 mp. Terenul respectiv era de 1800 de mp a fost impartit in 5 copii ... (vezi toată discuția)