avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

buna ziua ....suntem intro situatie grea am inceput dezbaterea unei succesiuni prin judecatorie caci unul dintre cei 4 frati nu e deacord...am ajunj la faza cu expertii ......expertul de la terenuri a fost corect ...dar cel de la cladiri nea dezamagit pe noi ceilanti 3 frati ........de ce?cladirilew ramase de la defuncti fiind casa 2 camere ,grajdi si o bucatarie de vara in aceeasi curtr are casa si fratele nostru mai mis care e a lui nu avem treaba cu ea ...in timp ce suuccesiunea era pe rol el a vindut casa lui si 1000 mp fiului sau ....1000 m fiind in tirtlul de proprietwete a defunctiilor avea voie sa o vinda?si asta pri judecatorie a facuto.....acu problema e alta constructiile defunctilor se afla pe 1000 m al cumparatorului si noi nu mai avem acces la ele ....expertul a decis ca neavind intrare de la sine va reveni cumparatorului si cladirile defunctilor ..este posibil asa ceva noi ceilanti 3 frati nu avem nici mun drepr asupra bunurilor ramase de la parinti?.....multumesc anticipat.....

Cel mai recent răspuns: rodica62 , utilizator 08:52, 10 Februarie 2012
Expertul a decis ca acel imobil cu dependinte nu este parajabil si deci va reveni exclusiv fratelui cu obligatia platii unei sulte catre ceilalti.
multumesc mult ........valoarea fiind sa inteleg cea care sa stabilit de expert??????////cladirile sint in stare destul de buna si evaluate la un pret ...de rissss...multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa nr. 24 petreica petreica Buna ziua ma numesc andrei marian si va rog sami datii un raspuns in 1987-1988 parintii mei au decedat find au lasat in urma o casa noi find 3 fratii in ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager....evacuare lolipop lolipop Buna Ziua ! Parintii mei si fratele meu, au incheiat un contract vanzare-cumparare cu uzufruct viager, si traiesc impreuna in aceeasi casa. Contractul, ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila si contract de vanzare-cumparare Alexandru-Mugur Ionescu Alexandru-Mugur Ionescu Va rog sa imi dati o lamurire intrucat am auzit diferite opinii. Exista o sentinta civila a Judecatoriei din anul 1985, ramasa definitiva prin respingerea ... (vezi toată discuția)