avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexa nr. 24
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexa nr. 24

Buna ziua ma numesc andrei marian si va rog sami datii un raspuns in 1987-1988 parintii mei au decedat find au lasat in urma o casa noi find 3 fratii in 1995 am decis sa o vindem am fost la notarul public in 1995 si au semnat in favoarea mea sa o pot vinde am vindut casa si bani sau inpartit in mod egal pt. ca asa a fost intelegerea si am rspectato fratele meu mai mare a decedat in 2014 dintre care mai am si o sora mai in virsta de curind am obtinut sesizare pentru deschiderea procedurii succesorale ptr. despagubiri banesti ptr. deportatii am fost indrumat la un notar sa mise inregistreze anexa 24 am ajuns la notar ieam inminat documentul anexa 24 ma verificat in calculator si miea zis ca in 1995 se pare ca sa dezbatut o mostenire pe numele mamei mele dar misa parut ceva ciudat ptr. nu sa pomenit numele abillor parintii metionez ca mama mea are un frate care ieste in viata si intrebarea mea are vreo legatura cu casa care am vinduto noi fratii in 1995 ? precizez ca nu sa facu act de mostenitor fratii mei au semnat sa o pot vinde astept sfaturii va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015
petreica, utilizator
Cel mai recent răspuns: petreica , utilizator 12:49, 16 Noiembrie 2015
Va rog sami dati un raspuns daca se poate cit mai urgent in legatura cu sitoatia mea de mai sus Va mutumesc
Nu exista asa ceva ca fratii au semnat ca dvs sa vindeti casa. Daca in 1995 ati fost la notar si fratii au semnat un document, mai mult ca sigur au semnat ca renunta la dreptul de mostenitor de pe urma parintilor dvs si ati devenit unic mostenitor. Ca urmare, in 1995 s-a dezbatut succesiunea dupa parintii dvs, iar acum doar dvs puteti formula cereri si obtine drepturi de pe urma defunctilor parinti; renuntarea nu priveste doar un singur bun din masa succesorala (respectiv casa pe care ati vandut-o) ci intreaga mostenire a parintilor dvs, ca urmare nu va mai trebuie nici o Anexa 24 in prezent, fiind suficient un supliment al certificatului de mostenitor din 1995.
Solicitati din arhiva camerei notarilor publici un exemplar al actului pe care l-au semnat fratii in 1995, sa vedeti despre ce este vorba.
DA ati avut perfecta dreptate vam urmat sfatul si problema a fost rezolvata kyandra va multumesc frumos cu respect.
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2015
petreica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa vinduta din 1995 mostenire fara act autentic petreica petreica Buna ziua va rog sami dati un raspuns sintem 3 fratii in 1995 am decis sa vindem ecasa parinteasca si sa inpartim banii am fost la notar si fratii au renutat ... (vezi toată discuția)
Certificat suplimentar de mostenitor petreica petreica Buna ziua va rog sama lamuritii in 1992 bunica mea a decedat in 1994 sa emis un titlu de propietate pe numele bunici in acelas an unchiul meu a optinut un ... (vezi toată discuția)
Succesiune foster foster Buna ziua si ma bucur ca exista un forum cu asa ceva ptr toata lumea. Am si eu o problema putin mai conplicata parerea mea in legatura cu succesiunea pe ... (vezi toată discuția)