avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa vinduta din 1995 Mostenire fara act autentic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa vinduta din 1995 Mostenire fara act autentic

Buna ziua va rog sami dati un raspuns sintem 3 fratii in 1995 am decis sa vindem ecasa parinteasca si sa inpartim banii am fost la notar si fratii au renutat la mostenire in favoarea mea actuoalul propietar al casei a venit cu o firma imobiliara si am semnat niste harti ca ieu sint de acord sai dau casa recunosc ca nu tin minte ce hirti ieam semnat acasa dar precizez ca nu am fost la notar sai fac vinzare la casa , recunosc ca nu stiam de acel certificat de mostenitor ca ieu ar trebuii sal am ptr.pe vremea acea eram pustan acum de curind am fost la un notar cu anexa 24 sa o inregistreze si doamna secretara a intrat pe calculator si mia zis se pare ca in 1995 sa facut o dezbatere ptr.o mostenire si ma indrumat catre arhiva camera notarilor si am cerut un exeplar dupa certificatul de mostenitor si doamna mia zis ca ar trebui sal legalizam. si intrebarea mea nu ar trebuii actuoalul propietar sa ataseze documentele la certificatul de mostenitor ? sau cum ce ar trebui sa faca daca ieu nu am fost inpreuna la notar ptr.semnare V.C astept sfaturii Va multumesc ptr.rabdare.
Pentru ce faceti demersurile? sunteti chemat in judecata de noul proprietar ?care este intrebarea?ce scria in certificatul de mostenitor? cine locuieste in imobil ? ce pretentii aveti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate provizorie petreica petreica buna seara va rog sami dati un raspuns in 1995 frati mei au renutat la casa in favoare mea la notar actele casei nu le mai am cu certificatul de ... (vezi toată discuția)
Certificat suplimentar de mostenitor petreica petreica Buna ziua va rog sama lamuritii in 1992 bunica mea a decedat in 1994 sa emis un titlu de propietate pe numele bunici in acelas an unchiul meu a optinut un ... (vezi toată discuția)
Anexa nr. 24 petreica petreica Buna ziua ma numesc andrei marian si va rog sami datii un raspuns in 1987-1988 parintii mei au decedat find au lasat in urma o casa noi find 3 fratii in ... (vezi toată discuția)