avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Activitate SimonescuC

Activitate SimonescuC

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Dle Cornel Vasile, puteti sa confirmati daca raspunsul celor de la CPMB este acelasi cu cel al CJPBN?
Si eu sunt interesat de raspunsul CPMB pe adresa resurseumane@saem.ro, daca este posibil. Multumesc!
Nu tine.
Nu vreti sa recunoasteti asta.
Am constatat ca faceti posibila citirea stirilor in sectiunea gratuit cam dupa o luna de zile de la data cand le-ati lansat in newsletter cu acces gratuit.
Astazi in newsletter, unul din "10 lucururi de stiut azi" exista un articol "Proiect: Pedepsele pentru infracțiunile violente se vor majora" declarat ca facand parte din sectiunea "Justițiabil in România Proiect: Pedepsele pentru infracțiunile violente se vor majora", insa daca ma duc in sectiunea Articole subsectiunea Acces gratuit la subsectiunea Justitiabil in Romania, acest articol mentionat la inceput nu-l regasesc publicat acolo.
Apare doar articolul "Scăpări din noua lege a dialogului social: Unele dintre cererile privind conflictele individuale de muncă trebuie să ajungă acum la judecătorii" care este din 10 ianuarie 2023.
Asta e doar un exemplu.
Practic daca acest articol este publicat azi 09.02.2023, de ce ultimul articol publicat in sectiunea corespunzatoare din "Acces gratuit" nu se regaseste acolo?
Situatii similare si pe alte sectiuni din "Acces gratuit"
Asta inseamna actualizare?
De ce, de pe mobil nu exista optiune pentru acces gratuit pentru nicio sectiune?, asa cum este el, cu articole de acum o luna.
De ce subiectele/articolele primite prin newsletter, si care sunt gratuite, nu le regasesc postate in sectiunea articole, submeniul acces gratuit?
Regasesc acolo doar articole de acum o luna sau peste?
Daca tot ati lasat si pentru muritorii de rand articole pentru acces gratuit, atunci comportativa ca atare, daca nu eliminati acest acces gratuit!!!
Primesc newsleter-ul si intru pe una din stiri. O pot citii. Insa cand apoi intru in sectiunea acces gratuit stirile de acolo sunt din 23 octombrie. Axi suntem in 29!!!
Buna dimineata,

Pentru accesul gratuit de ce nu mai sunt actualizate datele de aproape o saptamana?
Nu e prima data cand se intampla asta.
Poate faceti ceva in acest sens.
Multumesc!
C.Simonescu