avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Buna dimineata, Pentru accesul gratuit de ce nu mai ...
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Buna dimineata, Pentru accesul gratuit de ce nu mai sunt actualizate ...

Buna dimineata,

Pentru accesul gratuit de ce nu mai sunt actualizate datele de aproape o saptamana?
Nu e prima data cand se intampla asta.
Poate faceti ceva in acest sens.
Multumesc!
C.Simonescu
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 16:30, 29 Octombrie 2020
Buna ziua,

Ne puteți spune, va rog, la ce anume va referiți atunci când spuneți ca nu sunt actualizate datele? Vorbim despre articole? Despre forum? Ce date nu sunt actualizate?

Mulțumesc.
Primesc newsleter-ul si intru pe una din stiri. O pot citii. Insa cand apoi intru in sectiunea acces gratuit stirile de acolo sunt din 23 octombrie. Axi suntem in 29!!!
Acum am inteles intrebarea, multumesc.

Noi publicam, zilnic, un numar destul de mare de articole. In acelasi timp, aceste articole sunt impartite pe cateva zeci bune de sectiuni. In functie de ce se intampla in actualitate, unele sectiuni sunt actualizate mai des, altele mai rar. Stiri publicam destul de rar, pentru ca rolul nostru e sa aducem valoare adaugata stirii, sa o explicam si nu sa o prezentam ca atare.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce subiectele/articolele primite prin newsletter, si care ... SimonescuC SimonescuC De ce subiectele/articolele primite prin newsletter, si care sunt gratuite, nu le regasesc postate in sectiunea articole, submeniul acces gratuit? Regasesc ... (vezi toată discuția)
Mailurile salgeta salgeta Buna ziua! Nelamurire: de catva timp (2-3 luni) primesc mesajele de pe avocatnet in spam. Zilnic le transfer pentru a le citi, ceea ce e incomod si pagubos ... (vezi toată discuția)
Portalul instantelor ionut55 ionut55 va rog sa-mi spuneti cum se poate ajunge pe portalul instantelor de judecata? In momentul in care ajung la lista instante, nu se mai poate continua.Nu mai ... (vezi toată discuția)