Buna dimineata,
Logica imi spune ca e ceva care ne impiedica sa vorbim despre aceleasi lucruri. Va explic inca o data cum functioneaza un site.
1. Articolele sunt publicate pe site si pot fi incadrate in 2 categorii: gratuite (cam 50% din continut, cel adresat utilizarii de catre persoane fizice), respectiv premium (cealalta jumatate, utila pentru firme si oamenii care il folosesc in scop comercial).
2. In newsletterul nostru trimis gratuit sunt incluse articole din ambele categorii. La click pe articolele gratuite, le veti putea citi, fara probleme, pe site. Ele sunt, de asemenea, arhivate in diverse sectiuni ale siteului, pentru a fi citite de oamenii care nu sunt abonati la newsletter.
3. Cred ca dumneavoastra aveti o problema legata de actualizarea cache-ului browserului dumneavoastra, din moment ce pagina nu are continut actualizat. Ca sa intelegeti ca e o problema de la dumneavoastra si nu de la noi, va las mai jos un link la copia pe care google a facut-o sectiunii despre care vorbiti. O sa vedeti ca sunt articolele acolo asa cum am spus ca sunt:
webcache.googleusercontent.c...
Altfel, imi pare rau ca aveti probleme. Dar solutia nu e sa ne acuzati pe noi ca suntem rai, ci sa rezolvati problemele in cauza. De cateva mesaje, incerc sa vad dau solutii. Va rog sa le incercati si o sa vedeti ca se rezolva problema dumneavoastra.