buna ziua.ma intereseaza foarte mult daca aveti grilele date pentru examenul de definitivat consilier juridic-liga cons jur. constanta.la anul dau si eu definitivatul...:)
este vorba de o societate comerciala cu capital integral de stat.ideea e ca aceste facturi au fost platite dar nu mai exista chitantele de plata doveditoare.prin notificare se intelege ca daca nu se achita in doua saptamani creanta, se va actiona in justitie pe calea executarii silite.ce sa fac?
buna ziua.
v prezint urmatoarea speta.acum doua zile s-a primit prin posta un plic cu notificare de plata din partea unei soc. com. cu capital integral de stat a unor facturi "restante" din 2006 si 2007, respectiv pentru lunile "mai iunie, octombrie 2006" si "aprilie, august decembrie 2007" in valoare de circa 2 mil. lei vechi.mentionez ca aceste facturi au fost achitate la momentul acela dar in prezent nu exista chitantele pentru a dovedi plata. ce e de facut in aceste conditii? trebuie platite inca o data? mentionez ca aceata soc a intrat in faliment,in 2008.
hotararea curtii de apel -definitiva si irevocaila.solutie-respingere ca tardiv introdus.cu toate astea exista data postei care nu s-a depus la dosar .mai poate fi atacata aceasta hotarare dat fiind faptul ca hot este definitiva si irevocabila ,dar pe motiv de tardivitate?se face contestatie in anulare saucerere de revizuire?
buna ziua. sunt nou pe forum. vroiam sa va intreb daca la terminarea perioadei de debutant ca si consilier juridic in cadrul unei primarii, pate sa mi se ia in calcul la salarizare, vechimea avuta anterior functiei? mentionez ca inainte de a fi pe functie de consilier juridic, am lucrat 5 ani in aceeasi institutie publica pe functie de inspector.asadar, daca potrivit vechimii, pot sa ma incadrez la f. de consilier juridic-grad principal