Bună. Ma interesează dacă, pentru a organiza ateliere de creație ( în speță lucrul manual, pictura, origami) și petreceri pentru copii am nevoie de vreo certificare anume pe lângă codul caen pentru activități recreative.
Totodată, as dori sa stiu daca pentru spațiul pe care îl închiriez de 2 ori pe săptămână și aparține primăriei am nevoie de alte documente în afara de contractul de închiriere.
Toto
este trecuta pe actul de proprietate.in momentul inundatiei presedintele care locuieste in bloc(este batran) nu a raspuns la usa(explicatie ca asculta la tv cu sonorul tare si nu a auzit) deci mare baza in presedinte nu pot avea.totusi voi lua legatura cu el si ii voi spune exact ce ar trebui sa faca deoarece vreau sa renovez iarasi partea din tavan (bucatarie camera si baie) afectata de inundatie si vreau sa previn urmatoarea inundatie(care probabil va fi peste 5 luni) firma de instalatori avand deja un fel de abonament la apartamentul de deasupra.daca nu pot ajunge la nici o intelegere nici cu presedintele ce imi sugerati sa fac?sa iau legatura cu asociatia de proprietari?deoarce nu pot lasa lucrurile asa.
da exista asociatie de proprietari.pana in momentul de fata nu s-a implicat nimeni.batrana nu locuieste aici ci un nepot care nu poate face nimic fara acordul lui.din pacate natura serviciului meu nu imi permite sa ma trezesc cu plangeri penale(asta a patit vecinul de deasupra acuzat ca ia spart boxa la ultima inundatie.il voi anunta pe presedinte insa problema este cine asigura accesul acolo deoarece este lacat.are presedintele dreptul de a sparge lacatul?
multumesc pentru raspuns.am uitat sa mentionez ca batrana este deja data in judecata de catre respectivul proprietar insa aceste procese dureaza(cred) nu sunt in cunostinta de cauza.problema este ca pana la decizia respectiva mai pot fi inundata mult si bine.scurgerea mea este separata de la prima inundatie de aceia vecinul de deasupra este inundat.o sa incerc sa vb cu doamna pentru ca cu vecinul nu vrea sub nici o forma sa stea de vorba.si abia am renovatX-(
Buna seara.am si eu o intrebare.Locuiesc la parterul unui bloc de 2 etaje.Vecinul de deasupra ma inunda la interval de cateva luni.Problema este ca se inunda si pe el.Instalatorii au realizat ca problema este o teava din boxa unui proprietar si doresc sa o schimbe insa proprietarul nu ii da voie sa intre in boxa deoarece este proprietate privata (mentionez ca este o batrana de 76 de ani).Si in acest caz cum pot proceda?Chiar daca este teava de canalizare comuna vecinul care ma inunda vrea pe cheltuiala luisa cshimbe teava pentru a evita si inundatia din apartamentul lui.Ce ar trebui sa fac?