avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizari pentru a organiza ateliere de creație?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizari pentru a organiza ateliere de creație?

Bună. Ma interesează dacă, pentru a organiza ateliere de creație ( în speță lucrul manual, pictura, origami) și petreceri pentru copii am nevoie de vreo certificare anume pe lângă codul caen pentru activități recreative.
Totodată, as dori sa stiu daca pentru spațiul pe care îl închiriez de 2 ori pe săptămână și aparține primăriei am nevoie de alte documente în afara de contractul de închiriere.
Toto
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:02, 23 Septembrie 2023
aveti nevoie de personal calificat in lucrul cu copiii: pedagogi, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau să deschid un loc de joacă pentru copii. de ce acte și autorizații am nevoie? Alina FunLand Alina FunLand Buna ziua. Vreau sa deschid un loc de joaca pentru copii. As dori sa explic putin conceptul pe care il am eu in minte, pentru a ma putea face inteleasa si cine ... (vezi toată discuția)
Organizare evenimente pentru copii STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua As dori sa infiintez o intreprindere indivuduala (sau srl) care sa aiba ca obiect de activitate organizarea de petreceri pentru copii, si eventual ... (vezi toată discuția)
Srl - loc de joaca pentru copii MikePort MikePort Buna! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Sotia doreste sa deschida un SRL pentru a infiinta unui loc de joaca pentru copii(ludoteca) intr-un spatiu ... (vezi toată discuția)