avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Activitate gabrielatutu

Activitate gabrielatutu

Mulțumesc frumos pentru răspunsuri.
Buna seara.

Mulțumesc frumos pentru răspuns. Daca am făcut o vizionare, fisa de vizionare nu e semnată de mine, are vreun impact? Întreb deoarece am pus și eu anunț cu apartamentul și voi face vizionari.
Buna ziua,

Am semnat un contract de intermediere imobiliara in calitate de proprietar cu o agenție.
Ceea ce mi a trezit suspiciuni: nu avea perioada de valabilitate, comisionul pt nerespectare era mai mare decât cel de vânzare prin ei și știu că nu are voie penalitatea sa depășească valoarea bonusului. Am făcut o vizionare ci ei dar nu am semnat fisa de vizionare. Am aflat abia după că există. Ce ar fi recomandat sa fac in situația asta?
Mulțumesc
Răspuns la discuția cont blocat de anaf
dar,daca depun suma partiala in cont, acesta ramana in continuare blocat pana isi recupereaza toata suma restanta catre anaf? se debloceaza ulterior direct de banca sau trebuie sa am dovada platii integrale de la anaf?
Răspuns la discuția cont blocat de anaf
multumesc frumos de ajutor!!!
buna, am si eu o intrebare, daca anaf a blocat un cont de firma, si vreau sa fac plata partiala din suma exista aceasta posibilitate? stie cineva sa imi spuna care este procedura?

va multumesc frumos!