avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am semnat un contract de intermediere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am semnat un contract de intermediere imobiliara in ...

Buna ziua,

Am semnat un contract de intermediere imobiliara in calitate de proprietar cu o agenție.
Ceea ce mi a trezit suspiciuni: nu avea perioada de valabilitate, comisionul pt nerespectare era mai mare decât cel de vânzare prin ei și știu că nu are voie penalitatea sa depășească valoarea bonusului. Am făcut o vizionare ci ei dar nu am semnat fisa de vizionare. Am aflat abia după că există. Ce ar fi recomandat sa fac in situația asta?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:58, 12 Mai 2023
Buna ziua, ati putea sa il reziliati daca acest lucru este avantajos pt dvs in functie de clauzele contractuale.
Buna seara.

Mulțumesc frumos pentru răspuns. Daca am făcut o vizionare, fisa de vizionare nu e semnată de mine, are vreun impact? Întreb deoarece am pus și eu anunț cu apartamentul și voi face vizionari.
Poate avea daca se doveste cu alte probe (martori de ex) ca ati facut vizionarea cu ei.
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri.
Chiar daca dv nu ati semnat fisa de vizionare agentia de intermediere s-a achitat de obligatia contractuala si este indreptatita sa solicite comision vizionare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema comision agentie imobiliara bodom bodom Ma confrunt cu o problema legata de plata unui comision catre o agentie imobiliara. Am achizitionat un apart prin intermediul unei agentii imobiliare, cu care ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de agentia imobiliara nagyemilia nagyemilia Buna seara! Va solicit ajutorul in legatura cu urmatoarea problema: Am contactat o agentie imobiliara in vederea achizitionarii unui imobil , am semnat un ... (vezi toată discuția)
Comision agenție imobiliară NicoleDr NicoleDr Am vizionat un imobil cu ajutorul unui agent. La sf vizionarii mi-a dat sa ii semnez o fișa de vizionare si am semnat. Cand am ajuns acasa, am constatat că ... (vezi toată discuția)