avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Comision agenție imobiliară
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Comision agenție imobiliară

Am vizionat un imobil cu ajutorul unui agent. La sf vizionarii mi-a dat sa ii semnez o fișa de vizionare si am semnat. Cand am ajuns acasa, am constatat că i-am semnat un contract de intermediere cu comision de 3% si 6 % maxim in caz de ocolire. Acest contract nu are decât ștampila agenției fără semnătura si semnătura mea. El pe parcursul vizionarii nu mi-a mentionat de un comision. Este legal ce s-a întâmplat? Acest act este valabil?
Ultima modificare: Vineri, 25 Mai 2018
NicoleDr, utilizator
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 09:20, 25 Mai 2018
Este valabil. Trebuia sa cititi cu atentie intregul act inainte de a-l semna. Probabil ca au existat doua exemplare din contract iar cel semnat de dvs a ramas la agent. Este foarte dificil, daca nu imposibil, sa demonstrati acum ca nu ati stiut exact ce semnati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am semnat un contract de intermediere imobiliara in ... gabrielatutu gabrielatutu Buna ziua, Am semnat un contract de intermediere imobiliara in calitate de proprietar cu o agenție. Ceea ce mi a trezit suspiciuni: nu avea perioada de ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de agentia imobiliara nagyemilia nagyemilia Buna seara! Va solicit ajutorul in legatura cu urmatoarea problema: Am contactat o agentie imobiliara in vederea achizitionarii unui imobil , am semnat un ... (vezi toată discuția)
valabilitate contract cu agentia imobiliara bellla bellla buna ziua va rog cine poate sa-mi dea un raspuns. am semnat un contract de vizionare pt un apartament in anul 2008 luna noiembrie, eu fiind cumparatorul, ... (vezi toată discuția)