avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cont blocat de anaf
Discuție deschisă în Executare silită

cont blocat de anaf

buna, am si eu o intrebare, daca anaf a blocat un cont de firma, si vreau sa fac plata partiala din suma exista aceasta posibilitate? stie cineva sa imi spuna care este procedura?

va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 22:53, 25 Noiembrie 2011
Contul este blocat pt a nu dispune de banii existenti in cont, sau de cei ce vor intra ulterior in cont.Puteti oricand depune bani in cont in vederea platii datoriilor catre ANAF.
Va sfatuiesc insa sa mergeti impreuna cu contabilul firmei la inspectorul caruia ii este arondata societatea dvs, pt aface o esalonare de plata si pentru a va reduce din penalitati.
Succes !
multumesc frumos de ajutor!!!
dar,daca depun suma partiala in cont, acesta ramana in continuare blocat pana isi recupereaza toata suma restanta catre anaf? se debloceaza ulterior direct de banca sau trebuie sa am dovada platii integrale de la anaf?
banii care va vor intra in cont vor fi luati de Anaf pentru acoperirea datoriei pentru care va fost blocat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anaf mi-a blocat un cont în care îmi plăteam un credit pe persoană fizică. dacă depun bani în acel cont cine ia banii? catalinm75 catalinm75 Buna seara! ANAF mi-a blocat un cont deschis pe persoana fizica la Idea Bank. In acel cont eu imi plateam un credit, care este platit la zi. Eu recunosc ... (vezi toată discuția)
Plata vesnica catre anaf vioavram vioavram Buna! La compania pe care o administrez au inceput problemele financiare de vreun an in coace pana am ajuns sa suspend activitatea firmei pt o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o intrebare pt dvs. am un srl infiintat si ... alexadr08 alexadr08 Buna ziua, am si eu o intrebare pt dvs. Am un SRL infiintat si nu dispun de fonduri pt a putea incepe afacerea, este vorba de o prima investitie de peste 15 ... (vezi toată discuția)