avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Activitate sabina01

Activitate sabina01

Răspuns la discuția ce se intampla la apel
procesul se judeca in italia
Răspuns la discuția ce se intampla la apel
am inteles, va multumesc, ma interesa in afara de cele 9 luni care le-a facut deja, din pedeapsa care i-a dat-o cate luni i-ar mai scade cu aproximatie... adica poate sa ii dea 2 ani?
buna ziua, sotul meu a primit 3 ani la sentita, furt cu clonare de carduri in ita, acum este in inkisoare, are deja 9 luni, pana la apel mai dureaza vreo 6 luni, intrebarea mea este, la apel este posibil sa-i dea cu suspendare? doar el face apel.sau cate luni ii scade din pedeapsa si ce ii ramane de facut?
Răspuns la discuția am o nelamurire
multumesc f mult
Discuție am o nelamurire
buna ziua, as dori sa stiu pt sotul meu, este arestat in ita pt clonare de carduri, pe 30 noi urmeaza sa ii dea sentinta, apoi va face apel, intrebarea mea este, la apel posibil sa ii dea mai mult decat sentita sa? cu aproximatie va avea 2 ani si 8 luni cu executare, el are deja 9 luni de inkisoare, pana la apel cat mai dureaza? posibil sa ii dea cu suspendare? sau ii mai ia din luni? mai mult nu ii da in nici un caz nu? va rog sa-mi raspundeti daca puteti, imi cer scuze daca nu m-am exprimat corect...dar sunt putin cam stresata