avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate nicoletai

Activitate nicoletai

Răspuns la discuția divort-minor de 3 ani
D-na Lara12 si eu sunt mama a 2 copii si eu meg cu prietenele si eu am grija de mine ca femeie nu doar ca mama. Doar ca nu zi de zi .Cat despre manipularea adevărului până la distorsionarea lui completă nu cred ca este in interesul nimanui pana la urma copilul conteaza sa nu iasa din aceasta nefericita situatie marcat. Eu inca mai am speranta ca se vor remedia toate divergentele dintre cei doi copiii(caci au doar 26 ani el si 23 ani ea).
Multumesc tuturor pentru raspunsuri si va doresc numai bine.
Răspuns la discuția dilema
Sau nu se poate merge de exemplu pe ipoteza in care parintii in timpul vietii sa daruiasca o valoare similara fiecaruia din copiii sai altfel acestia au dreptul de a cere o parte din pamant?

Răspuns la discuția dilema
Contractul de vanzare-cumparare nu poate fi contestat mai ales ca nu se poate face dovada platii valorii terenului trecut in contract? In contract nu se specifica nicaieri ca s-a incasat contravaloarea lui si nu exista nici o dovada de plata.

Discuție dilema
Buna ziua.
Ma puteti ajuta va rog in urmatoarea speta?
Parintii mei au avut un pamant pe care l-au vanduc cu contract de vanzare cumparare facut la notar catre fratele meu, pamantul fiind trecut ulterior pe numele fratelui si a sotiei acestuia. Acum fratele meu este in proces de divort cu sotia. Are aceasta drept asupra pamantului? Mentionez ca noi suntem 3 frati si chiar nu ne pica bine ca de munca parintilor nostrii sa beneficieze sotia fratelui care nu a contribuit cu nimic.
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția divort-minor de 3 ani
Copilul este centrul atentiei pentru tata( ii face baita seara, ii da sa manance, citesc povesti, canta, deseneaza), exceptand timpul cand este la servici. Tatal acuza ca desi ea, mama, este acasa toata ziua, in loc sa petreaca timpul cu copilul mai mult este la cafele prin oras si asta in fiecare zi de la ora 9 pana pe la 5-6 seara, timp in care copilul este dus la bunica. Nu contest ca este iubit doar ca este un pic cam neglijat de catre mama. D-na Mary-ana spuneati ca "daca mama se intereseaza de ei si doreste ca domiciliul lor sa fie la ea, instanta stabileste domiciliul la aceasta" dar mama nu are un domiciliu. Ei stau in chirie iar parintii ei au intradevar apartament dar nu au venituri. Si atunci intrebarea mea este cum o sa intretina copilul?

Buna ziua.
Ma puteti ajuta va rog in urmatoarea speta? Fratele meu este casatorit de 3 ani si are un copilas de 3 ani. In urma neitelegerii cu sotia doreste sa divorteze. Sotia nu a lucrat si nu lucreaza nicaieri si nici parintii ei, fratele meu este cel care intretine familia. Ea se ocupa de copil in limita timpului disponibil , ii place sa piarda vremea prin oras si mai nou si noptile si copilul il plaseaza la mama ei care este casnica ca ea sa poata sta prin oras cu perietenele pana la venirea de la servici a sotului. Intrebarea mea este: in caz de divort care sunt sansele ca copilul sa ramana la tata?