Buna ziua.
Ma puteti ajuta va rog in urmatoarea speta?
Parintii mei au avut un pamant pe care l-au vanduc cu contract de vanzare cumparare facut la notar catre fratele meu, pamantul fiind trecut ulterior pe numele fratelui si a sotiei acestuia. Acum fratele meu este in proces de divort cu sotia. Are aceasta drept asupra pamantului? Mentionez ca noi suntem 3 frati si chiar nu ne pica bine ca de munca parintilor nostrii sa beneficieze sotia fratelui care nu a contribuit cu nimic.
Multumesc anticipat.
Contractul de vanzare-cumparare nu poate fi contestat mai ales ca nu se poate face dovada platii valorii terenului trecut in contract? In contract nu se specifica nicaieri ca s-a incasat contravaloarea lui si nu exista nici o dovada de plata.
Sau nu se poate merge de exemplu pe ipoteza in care parintii in timpul vietii sa daruiasca o valoare similara fiecaruia din copiii sai altfel acestia au dreptul de a cere o parte din pamant?
Drept la mostenire
aaalinaaa
parintii mei detin o casa si o alta ramasa dupa decesul bunicii la care a existat contract de intretinere.La momentul acesta dupa decesul bunicii si a tatalui ... (vezi toată discuția)