avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Activitate maneaelena

Activitate maneaelena

Buna seara,

din momentul in care imi deschid infiintez o interprindere familiala,cu activitatea comercial(comert cu amanuntul),care este perioada maxima de functionare doar cu chitantier,fara a avea casa de marcat,asa zisa perioada de proba in care pot vedea daca tipul de activitate ales functioneaza sau nu?
iar dupa aceasta perioada care sunt sanctiunile ce se aplica?

multumesc!
Discuție informatie-furt
din septembrie a.c.,am trait in concubinaj cu un barbat intr-o garsoniera cu chirie.in cateva randuri concubinul meu a primit mici sume de bani de la o cunostiinta din italia si a platit cateva din datoriile magazinului ce il detin doar eu.Desi persoana in cauza nu are nici o alta sursa de venit(salariu,somaj,pensie,etc),si pe tot parcursul concubinajului nostru am trait amandoi din profitul magazinului meu ,in momentul in care am rupt relatia noastra,persoana in cauza mi-a oprit toate bunurile personale achizitionate dinaintea inceperii relatiei noastre.spunand ca trebuie sa-i achit sumele cheltuite daca vreau sa-mi vad lucrurile.mentionez ca sumele ce acesta le-a platit pentru magazinul meu,nu i le-am cerut eu si nu au fost considerate un imprumut.
ce drepturi are persoana in cauza si cum trebuie sa procedez?