avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate CICIC_IONEL

Activitate CICIC_IONEL

Răspuns la discuția Contract credit
nu condamnari doar sanctiuni ...care ma pot ajuta intr-o cauza civila , nu ???
multumesc ptr raspuns ... totusi , de latura penala nu spuneti nimic...de ce ???
vorbeam de o completare facuta pe exemplarele existente la ei ( pe originale ), cu pixul ... deci , nu vorbim de o majorare a dobanzii printr-un act aditional sau orice altceva ci despre completari facute pe contractul original ( exemplarele lor .. doua ... )
si eu de unde sa stiu suma care trebuia platita daca ei nu mi-au trimis nimic???!!! ...doar solicitari de acordare timp ... faptul ca pe exemplarele lor sunt facute completari cu pixul nu pot fi trasi la raspundere???

pana nu am luat decia de a nu plati , banca nu a facut niciun demers ptr a rezolva problema ...
Discuție Contract credit
Am contractat un credit de la BCR in anul 2007 . In urma cu 1,6 -2 ani am observat ca banca imi percepea o dobanda mai mare cu 0,95 % care era trecuta cu pixul in cele doua exemplare de la banca in dreptul marjei fixe ... In fine , banca si-a recunoscut vina si a calculat o suma ,nu am habar cum au ajuns la acea suma si nici nu vor sa-mi spuna ... nu mi-au trimis nicio notificare in acest sens , am solicitat explicatii , banca mi-a solicitat in doua randuri prin doua notificari sa le acord timp ... eu de vreo 7-8 luni vazand ca banca nu face nimic in acest sens le-am comunicat ca pana la rezolvarea litigiului refuz sa mai platesc ... Pe data de 18.11.2013 am primit o noua solicitare din partea bancii sa le mai acord timp ...iar azi am primit de la kruk romania ca in data de 20.11.2013 mi-au cesionat creanta ... ... cred ca in situatia data numai instanta poate face lumina ... poate fi vorba si de ,, fals si uz de fals ????

Am contractat un credit de la ...............in anul 2007 . In urma cu 1,6 -2 ani am observat ca banca imi percepea o dobanda mai mare cu 0,95 % care era trecuta cu pixul in cele doua exemplare de la banca in dreptul marjei fixe ... In fine , banca si-a recunoscut vina si a calculat o suma ,nu am habar cum au ajuns la acea suma si nici nu vor sa-mi spuna ... nu mi-au trimis nicio notificare in acest sens , am solicitat explicatii , banca mi-a solicitat in doua randuri prin doua notificari sa le acord timp ... eu de vreo 7-8 luni vazand ca banca nu face nimic in acest sens le-am comunicat ca pana la rezolvarea litigiului refuz sa mai platesc ... Pe data de 18.11.2013 am primit o noua solicitare din partea bancii sa le mai acord timp ...iar azi am primit de la .................... ca in data de 20.11.2013 mi-au cesionat creanta ... ... cred ca in situatia data numai instanta poate face lumina ... poate fi vorba si de ,, fals si uz de fals ????
Răspuns la discuția ASIGURARI
eu nu am solicitat nicio suma ...am sesizat csa-ul in legatura cu solutionarea dosarului ... csa-ul mi-a dat un raspuns , nu stiu cat de corect sau incorect este , cert este ca sumele de despagubire sunt altele ...in baza raspunsului primit de la csa am intocmit cererea de despagubire care a fost primita de aigurator ptr ca apoi sa vireze mai putini bani decat in cerere. rapunsul csa-ului are valoare juridica ????
motiveaza ca fiind eronat
am avut un accident auto , eu fiind pagubitul . asiguratorul nu si-a indeplinit corect atributiile privind solutionarea dosarului , drpt urmare am facut sesizare la c s a ... raspunsul csa-ului are valoare juridica ???? ultimul act care se face la un dosar de dauna este cererea de despagubire - am facut acest act pe o anumita suma , asiguratorul a primit cererea , a inreguistrat-o dar in schimb a virat o alta suma , mai mica
Discuție ASIGURARI
Ce sau cata valoare juridica are un raspuns al C S A in cazul unei sesizari ??? in momentul primirii cererii de despagubire auto ( cu nr de inregistrare ) societatea de asig se obliga la plata sumei trecute in cerere???