avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ASIGURARI
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ASIGURARI

Ce sau cata valoare juridica are un raspuns al C S A in cazul unei sesizari ??? in momentul primirii cererii de despagubire auto ( cu nr de inregistrare ) societatea de asig se obliga la plata sumei trecute in cerere???
Cel mai recent răspuns: CICIC_IONEL , utilizator 08:47, 28 Noiembrie 2011
Nu prea inteleg cedoritis sa aflati. Fiti bun si detaliati un pic speta.
am avut un accident auto , eu fiind pagubitul . asiguratorul nu si-a indeplinit corect atributiile privind solutionarea dosarului , drpt urmare am facut sesizare la c s a ... raspunsul csa-ului are valoare juridica ???? ultimul act care se face la un dosar de dauna este cererea de despagubire - am facut acest act pe o anumita suma , asiguratorul a primit cererea , a inreguistrat-o dar in schimb a virat o alta suma , mai mica
Sigur ca are valoare raspunsul de la CSA. Eu insa vreau sa va intreb ce justificare a avut asiguratorul pt faptul ca nu a platit toata suma?
motiveaza ca fiind eronat
Inteleg ca raspunsul CSA a fost in sensul ca cuantumul despagubirii solicitata de dvs este cea corecta. In acest caz societatea de asigurare este obligata sa va plateasca acesasta suma.

Alte discuții în legătură

Refuz plata daune carpatica pentru accident usor Catalin Benea Catalin Benea Buna ziua, Sunt un asigurat RCA Carpatica care a produs un accident usor, mai bine zis o tamponare in spate a unui autoturism, din vina mea. Sunt asigurat RCA ... (vezi toată discuția)
Calucul despagubire dauna rca serban33 serban33 Solicit ajutorul in urmatoarea chestiune. In vederea calcularii daunei unui autovehicul, se pleaca de la valoarea ... (vezi toată discuția)
Proces cu asiguratorul meu: dosar de dauna rca serban33 serban33 Am hotarat sa deschid acest topic pentru a pune la dispozitia dvs, a celor care au probleme cu asiguratorii, in ceea ce priveste dauna de tip RCA, ... (vezi toată discuția)