avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ASIGURARI
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ASIGURARI

Ce sau cata valoare juridica are un raspuns al C S A in cazul unei sesizari ??? in momentul primirii cererii de despagubire auto ( cu nr de inregistrare ) societatea de asig se obliga la plata sumei trecute in cerere???
Cel mai recent răspuns: CICIC_IONEL , utilizator 08:47, 28 Noiembrie 2011
eu nu am solicitat nicio suma ...am sesizat csa-ul in legatura cu solutionarea dosarului ... csa-ul mi-a dat un raspuns , nu stiu cat de corect sau incorect este , cert este ca sumele de despagubire sunt altele ...in baza raspunsului primit de la csa am intocmit cererea de despagubire care a fost primita de aigurator ptr ca apoi sa vireze mai putini bani decat in cerere. rapunsul csa-ului are valoare juridica ????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz plata daune carpatica pentru accident usor Catalin Benea Catalin Benea Buna ziua, Sunt un asigurat RCA Carpatica care a produs un accident usor, mai bine zis o tamponare in spate a unui autoturism, din vina mea. Sunt asigurat RCA ... (vezi toată discuția)
Calucul despagubire dauna rca serban33 serban33 Solicit ajutorul in urmatoarea chestiune. In vederea calcularii daunei unui autovehicul, se pleaca de la valoarea ... (vezi toată discuția)
Proces cu asiguratorul meu: dosar de dauna rca serban33 serban33 Am hotarat sa deschid acest topic pentru a pune la dispozitia dvs, a celor care au probleme cu asiguratorii, in ceea ce priveste dauna de tip RCA, ... (vezi toată discuția)