avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Activitate patricia111

Activitate patricia111

Răspuns la discuția tainuire
eu am scris doar ce-a ce este la dosar,adica declaratiile celor care au furat bunurile.Important ar fi de aflat daca doar pe baza marturiilor a trei hoti se poate aduce o condamnare verisorului meu care nu recunoaste acest lucru.
Discuție tainuire
Buna ziua. Verisorul meu a fost chemat in judecata pentru tainuire la furt calificat ca ar fi cumparat bunuri furate de la trei persoane care au declarat la politie ca el ar fi fost cumparatorul acestor bunuri furate.Singura dovada a procuraturi este declaratia a celor trei care au furat bunul respectiv . As dori sa stiu daca decaratia a trei contra unul(verisorul meu) masoara mai mult in fata judecatorului.Va multumesc.
Răspuns la discuția intrebare,rugaminte
asta doresc si eu ca prin instanta sa fac acest lucru,dar din cauze financiare a-s dori sa intoc,esc eu chemarea in judecata si aveam nevoie de un formular care sa se potriveasca acestei spete.Multumesc
buna ziua,a-s dori sa stiu unde pot gasi un formular tipizat pt a anularea unui contract de vanzare cumparare ce sa facut intre seful de bloc si restul locatarilor in speta fiind o uscatorie ,contract pe care eu nu l-am semnat si sa intabulat pe numele sefului de bloc(ca cumparator).Mai mentionez ca nu sa dat la nici un locatar o copie si nici notarul cu care sa intocmit actul de vanzare cumparare,acesta fiind semnate pe holul blocului. Va multumesc.