buna ziua,a-s dori sa stiu unde pot gasi un formular tipizat pt a anularea unui contract de vanzare cumparare ce sa facut intre seful de bloc si restul locatarilor in speta fiind o uscatorie ,contract pe care eu nu l-am semnat si sa intabulat pe numele sefului de bloc(ca cumparator).Mai mentionez ca nu sa dat la nici un locatar o copie si nici notarul cu care sa intocmit actul de vanzare cumparare,acesta fiind semnate pe holul blocului. Va multumesc.
asta doresc si eu ca prin instanta sa fac acest lucru,dar din cauze financiare a-s dori sa intoc,esc eu chemarea in judecata si aveam nevoie de un formular care sa se potriveasca acestei spete.Multumesc
Anulare contract vânzare cumpărare pentru lipsă consimţământ.Vedeţi că poate l-a şi întabulat.Dacă se va anula contractul, cu hotărârea definitivă şi irevocabilă , se va cere radierea şi din C.F
Pentru a se putea solicita şi radierea înscrierilor din cartea funciară este necesar să existe un capăt de cerere în acţiunea de chemare în judecată prin care să se solicite rectificarea cărţii funciare în sensul radierii dreptului de proprietate.
Ca urmare a modificărilor aduse legilor nr. 114/1996, 230/2007, 7/1996 în prezent se poate înstrăina uscătoria ( deşi face parte din părţile comune) dacă există o hotărâre a asociaţiei de proprietari care a fost aprobată cu 2/3 din voturi.
Despre intabulare
gazulitza
Un bloc de locatari a cedat prin contract cota parte unei firme.In anul 2008 a scos o autorizatie pentru 12 luni adica pana in 2009.Cand a expirat autorizatia ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune
cati2018
Parintii mei au decedat tatal in urma cu 5 ani, mama in urma cu 3 ani ( 2016 ).
Dupa doi ani de la moartea mamei, succesiunea fiind facuta la cateva luni de ... (vezi toată discuția)