Buna seara. In urma cumpararii unui teren am participat cu o cota parte la de 4000ron la reteaua de lumina si 4000ron la gaz,suntem 4 persoane,intre timp a venit a cincea persoana care doreste sa se lege la retea si sa contribuie la costurile retelei. cum se impart corect banii,daca una din primele 4 persoane a vandut altcuiva,cui ii revin banii ? persoanei care a contribuit initial sau noului venit. Multumesc
Buna ziua. Vreau sa construiesc o casa in regie proprie in regim P+M amprenta la sol 92mp,spuneti-mi va rog , am inteles ca daca este in mediu rural si are regim de inaltime max P+M nu ai nevoie de Diriginte de Santier. Este adevarat? Unde gasesc legislatia (articolul) care reglementeaza aceste lucruri. Multumesc.
beneficiaza de indemnizatia de somaj o persoana care acceseaza fonduri europene prin masura 141, si a avut un stagiu de cotizare de peste 19 ani neintrerupti dar urmeaza sa fie disponibilizata ?
una din conditii este : "beneficiaza de somaj persoana care realizeaza din activitati autorizate potrivit legii venituri mai mici decat indemnizatia de somaj ce i s-ar cuveni "- ce inseamna mai exact ? care sunt activitatile autorizate?