avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Activitate eda09

Activitate eda09

Multumesc frumos pt raspuns,asa am gandit si eu ,insa sunt pareri pro si contra. Asta e, din pacate asa e peste tot atunci cand vine vorba de bani.
Buna seara. In urma cumpararii unui teren am participat cu o cota parte la de 4000ron la reteaua de lumina si 4000ron la gaz,suntem 4 persoane,intre timp a venit a cincea persoana care doreste sa se lege la retea si sa contribuie la costurile retelei. cum se impart corect banii,daca una din primele 4 persoane a vandut altcuiva,cui ii revin banii ? persoanei care a contribuit initial sau noului venit. Multumesc
Răspuns la discuția Obligativitate diriginte santier
Multumesc frumos.
Buna ziua. Vreau sa construiesc o casa in regie proprie in regim P+M amprenta la sol 92mp,spuneti-mi va rog , am inteles ca daca este in mediu rural si are regim de inaltime max P+M nu ai nevoie de Diriginte de Santier. Este adevarat? Unde gasesc legislatia (articolul) care reglementeaza aceste lucruri. Multumesc.

beneficiaza de indemnizatia de somaj o persoana care acceseaza fonduri europene prin masura 141, si a avut un stagiu de cotizare de peste 19 ani neintrerupti dar urmeaza sa fie disponibilizata ?

una din conditii este : "beneficiaza de somaj persoana care realizeaza din activitati autorizate potrivit legii venituri mai mici decat indemnizatia de somaj ce i s-ar cuveni "- ce inseamna mai exact ? care sunt activitatile autorizate?

multumesc