avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obligativitate diriginte santier
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obligativitate diriginte santier

Buna ziua. Vreau sa construiesc o casa in regie proprie in regim P+M amprenta la sol 92mp,spuneti-mi va rog , am inteles ca daca este in mediu rural si are regim de inaltime max P+M nu ai nevoie de Diriginte de Santier. Este adevarat? Unde gasesc legislatia (articolul) care reglementeaza aceste lucruri. Multumesc.

Cel mai recent răspuns: eda09 , utilizator 00:01, 6 Iulie 2013
Legea 10 privind calitatea in constructii.Dar daca nu aveti cunostinte tehnice de constructii luati-va un consultant. Costurile suplimentare cu acesta va acopera daunele pe care le puteti avea din cauza unui constructor prost.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand e nevoie de diriginte de santier? cristinamariav cristinamariav Urmeaza sa incep in primavara constructia unui obiectiv civil, localizat in mediu rural, compus din: - gard -grajd cai - fanar - casa familiala ... (vezi toată discuția)
Construire casa parter + anexa in mediu rural nutu_ionut nutu_ionut Buna ziua, as vrea sa stiu cum pot sa construiesc legal in mediu rural o anexa compusa din camera centralei termice si magazie de lemne. Mentionez ca detin ... (vezi toată discuția)
Necesitate diriginte pentru instalatii FlaviuLiviu FlaviuLiviu Buna ziua. Doresc sa construiesc o pensiune cu sala de evenimente in mediu rural. Suprafata cladirii este de 960 mp iar suprafata desfasurata 1250 mp. In ... (vezi toată discuția)