avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1558 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Necesitate diriginte pentru instalatii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Necesitate diriginte pentru instalatii

Buna ziua. Doresc sa construiesc o pensiune cu sala de evenimente in mediu rural. Suprafata cladirii este de 960 mp iar suprafata desfasurata 1250 mp. In momentul de fata astept autorizatia de constructie si as dori sa intreb daca o sa am nevoie si de un diriginte de santier pentru instalatii?
Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:47, 17 Aprilie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti nevoie de diriginte de santier conform prevederilor Legii constructiilor nr.10/ 1995 cu modificarile si completarile ulterioare.
Gasiti informatii suplimentare aici: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție casa în regim propriu flori54 flori54 Bună ziua! Vreau sa.mi construiesc o casa fără etaj, ajutat de un unchi și de familie. E adevărat ca nu se mai poate? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Aviz isu casă locuit CarmenD2016 CarmenD2016 Bună ziua! Vă rog frumos să mă îmi spuneți dacă pentru o casă de locuit mai trebuie aviz isu. Încerc să obțin autorizația de construcție și ne ... (vezi toată discuția)
Am voie sa ma urc pe schela la mine acasa? JTG69 JTG69 Imi fac fațada la casa(P+1), am angajat un constructor dar contractul facut de noi este de mana. Adica nesemnat de un notar si fara martori. Si mi-a interzis ... (vezi toată discuția)