avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Am voie sa ma urc pe schela la mine acasa?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Am voie sa ma urc pe schela la mine acasa?

Imi fac fațada la casa(P+1), am angajat un constructor dar contractul facut de noi este de mana. Adica nesemnat de un notar si fara martori. Si mi-a interzis sa ma urc pe schela in lipsa lui sa verific ce cred eu cu pretextul ca el Răspunde daca eu cad la mine acasa. Ce lege imi interzice sa ma urc pe schela la mine acasa?
Ultima modificare: Luni, 25 Septembrie 2017
JTG69, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:23, 26 Septembrie 2017
Abordati problema dintr-un punct eronat
Schela este la dv acasa dar este ridicata de catre executant,iar muncitorii care lucreaza sunt special instruiti si semneaza fisa de protectia muncii-tocmai pentru a preveni eventuale evenimente neplacute
Normele de securitate si sanatate in munca va interzic urcarea pe schela, la peste 2 m inaltime daca nu sunteti echipat corespunzator, fiind expus la producerea unor accidente.
Legea nr. 10/ 1995 cu modificarile si completarile ulterioare, privind calitatea in constructii, impune incheierea de contracte de prestari servicii cu firme de profil, autorizate si angajarea de diriginte de santier pentru supravegherea de lucrari.
Gasiti informatii suplimentare aici: www.avocatnet.ro/articol_429...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca gheil gheil Buna ziua, am suferit un accident de munca, fiind angajat pe postul de inginer electromecanic la o firma avand ca activitate principala lucrari ... (vezi toată discuția)
Intelegerea verbala este proba in instanta? lukkkian lukkkian Anul trecut m-am hotarat sa incep constructia unei case. Am apelat la o firma de specialitate pentru a cumpara materialele de constructie necesare, si tot ... (vezi toată discuția)