avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Activitate razvyyr

Activitate razvyyr

Răspuns la discuția Accident rutier
Inca nu a depus
Discuție Accident rutier
Buna ziua, numele meu este Razvan, am si eu intrebare pentru dumneavoastra.
Am avut un accident am dat cu spatele iar in timpul executari manevrei de mers inapoi am lovit o persoana care traversa prin loc nepermis am dus victima la spital unde ulterior a venit si politia si a efectuat testul cu etilotestul rezultatul fiind negativ victima a stat cinci zile in spital pentru a face mai multe analize in final s-a descoperit ca a avut pleura deslipita de plamani. Intrebarea mea pentru dumneavoastra este ce risc eu daca victima depune plangere impotriva mea?
Buna ziua sunt Razvan din[ editat] am un autovehicul marca [ EDITAT de moderator-nu este necesara mentionarea tipului autoturismului, nu facem reclama in forum {) ] pe care l-am cumparat in luna august si am avut problema cu proprietarul la eliberarea certificatului fiscal, pe data de 29.11.2011 proprietarul mi-a dat certificatul fiscal aceasta intarziere s-a intapmlat pentru ca a avut amenzi. Intrebarea mea pentru dumneavostra este in legatura cu tremenul cand trebui declarat autovehiculul la primarie la 30 de zile de la intocmirea contactului de vanzare cumparare sau la 30 de zile de la eliberarea certificatului fiscal, daca nu este nici una din variante va rog sa-mi spuneti dumneavostra procedura corecta. Va multumesc!