Buna ziua sunt Razvan din[ editat] am un autovehicul marca [ EDITAT de moderator-nu este necesara mentionarea tipului autoturismului, nu facem reclama in forum {) ] pe care l-am cumparat in luna august si am avut problema cu proprietarul la eliberarea certificatului fiscal, pe data de 29.11.2011 proprietarul mi-a dat certificatul fiscal aceasta intarziere s-a intapmlat pentru ca a avut amenzi. Intrebarea mea pentru dumneavostra este in legatura cu tremenul cand trebui declarat autovehiculul la primarie la 30 de zile de la intocmirea contactului de vanzare cumparare sau la 30 de zile de la eliberarea certificatului fiscal, daca nu este nici una din variante va rog sa-mi spuneti dumneavostra procedura corecta. Va multumesc!
Certificatul fiscal este valabil 30 zile. Fara acesta nu ati putut sa efectuati dvs. declararea. Efectiv nu se putea ca pentru acelasi bun sa se ptateasca simultan impozite si sa aibe doi proprietari. Mergeti la administratia finaniara si declarati autoturismul, apoi inmatriculati-l pe numele dvs.
Buna ziua..am si eu o problema.Am cumparat o masina de la o persoana care nu a declarat-o la primarie si nu e proprietar in acte.Proprietarul din acte a scos-o de la impozit,dar in luna august.Acum spune ca nu imi poate da certificat fiscal deoarece are amenzi si nu il poate scoate..pot declara masina pe numele meu fara certificat fiscal in acest caz?Daca nu,ce este de facut?