avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate grosusorin

Activitate grosusorin

am lucrat intr-un restaurant pe perioada nedaterminata si intr-o zi leam cerut si eu 2 zile de concediu deoarece nu mi-l luasem de loc si aveam nevoie de acele zile.dar eu vorbise-m cu ei cu doua saptamani inainte daca se poate si au fost deacord. a venit si ziua aceea ma-m dus sa vorbesc cu directoarea si a spus ca nu-mi poate da acele zile caci nu are cu cine lucra.ok ia nea promis ca ne va da din concediu in septembrie (care septembrie nu sitiu) se facuse octombrie si eu eram programat la doctor si nu puteam sa aman. de nervi cand mia spus ca nu poate sami dea liber am zis ca nu se poate eu sunt programat ....nu ne interseaza trebuie sa vi la lucru
am uitat sa precizez ca patronu avea salarile intarziate cu un salariu jumate
revin la discutia cu directoarea; si eu am intrebato?pot sa-mi fac lichiderea la zi?da iati acest formular si completeazal ......la-m complectat il lam dat si din acea zi nu mai mam dus.dar mam dus sa mi se dea bani .....si mi sa spus ca nu o sa mai vedem nici un ban ...doarece am plecat mai multi atunci
Explicatimi si mie cum pot sa-mi recuperez acei bani?
Răspuns la discuția am un vecin rautacios
dar ce articol din lege spune privitor la tulburarea linisti ca sai pot da peste nas politaiului cu legea caci si politaiul poate sa spuna dar unde ai auzi tu lucrurile astea ca de la ora cutarica....pana la ora cutarica?
Răspuns la discuția am un vecin rautacios
grosusorin a scris:

am un vecin care am avt multe probleme dar acum am una care asi vrea sa ma puteti lamuri :stau la casa si acest vecin depoziteaza lemnele char aproape de casa respectiv 10cm de casa le mai si acopere cu un nailon deasupra lemnelor streasina casei a tiglei daca ploua cade pe acel nailon si respectiv pe casa(tencuiala)in casa de cand are acele lemne aproape de casa am si umezeala .cui ar trebui sa ma adresez sau ce asi putea sa fac?a doua probleme e ca tair lemnele cu ferstraul de mana si crapa lemnele pe un taietor ( o cioata de copac)iar acel taietor e la aproximativ la 1,50 mde casa face un zgomot de te scoate din sarte .problema e ca eu am un copl mic de7 luni si il trazeste de ficare dat cand tai lemne incepe pe la 7:20-7:30dimineata ce asi putea sa fac cui sa ma adresez va rog frumos ajutati-ma nu stiu ce sa mai ma fac cu el
#-o#-o

hotarul e zidul casei
am un vecin care am avt multe probleme dar acum am una care asi vrea sa ma puteti lamuri :stau la casa si acest vecin depoziteaza lemnele char aproape de casa respectiv 10cm de casa le mai si acopere cu un nailon deasupra lemnelor streasina casei a tiglei daca ploua cade pe acel nailon si respectiv pe casa(tencuiala)in casa de cand are acele lemne aproape de casa am si umezeala .cui ar trebui sa ma adresez sau ce asi putea sa fac?a doua probleme e ca tair lemnele cu ferstraul de mana si crapa lemnele pe un taietor ( o cioata de copac)iar acel taietor e la aproximativ la 1,50 mde casa face un zgomot de te scoate din sarte .problema e ca eu am un copl mic de7 luni si il trazeste de ficare dat cand tai lemne incepe pe la 7:20-7:30dimineata ce asi putea sa fac cui sa ma adresez va rog frumos ajutati-ma nu stiu ce sa mai ma fac cu el
#-o#-o